Home » Uncategorized @sr » Представници Агенције за безбједност саобраћаја посјетили општину Власеница

Представници Агенције за безбједност саобраћаја посјетили општину Власеница

Дана 05.07.2018. године у радној посјети општини Власеница боравили су директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић и његов сарадник Милан Илић, гдје су разговарали са начелником општине Мирославом Краљевићем и његовим сарадницима.

На састанку се говорило о стању у овој области, која је у претходним годинама у овој општини прилично запостављена.

Начелник општине Мирослав Краљевић рекао је да је уз подршку Агенције за безбједност саобраћаја израђен главни пројекат вертикалне и хоризонталне саобраћајне сигнализације, што је основ за уређење стања у овој области, а све са циљем смањења негативних ефеката у саобраћају.  Истакао је да се добра сарадња са Агенцијом наставља и у наредном периоду, најављујући израду Стратегије за безбједност саобраћаја, елабората и пројеката који ће унаприједити стање у овој области.

Он је додао да ће у наредном периоду, у сарадњи са школама и свим релевантним институцијама, бити одржан Дан саобраћајне безбједности у Власеници.

Након састанка у Општини, представници Агенције и локалне самоуправе обишли су урбано подручје Власенице како би размотрили могућности рјешавања саобраћајних проблема.

Дана 05.07.2018. године у радној посјети општини Власеница боравили су директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић и његов сарадник Милан Илић, гдје су разговарали са начелником општине Мирославом Краљевићем и његовим сарадницима. На састанку се говорило о стању у овој области, која је у претходним годинама у овој општини прилично запостављена. Начелник општине Мирослав Краљевић рекао је да је уз подршку Агенције за безбједност саобраћаја израђен главни пројекат вертикалне и хоризонталне саобраћајне сигнализације, што је основ за уређење стања у овој области, а све са циљем смањења негативних ефеката у саобраћају.  Истакао је да се добра сарадња са Агенцијом наставља и…

Review Overview

User Rating: Be the first one !