Home » Начелник општине

Начелник општине

Нaчелник општине: Мирослав Краљевић
Телефон: 056/490–072
Еmail: info@opstinavlasenica.org

Рођен је 8. јануара 1968. године у мјесту Брда, општина Кладањ. По занимању је магистар пословне економије. Био је посланик Савеза независних социјалдемократа – Милорад Додик у Народној скупштини Републике Српске у два мандата, од 2006. до 2014. године. Од 2016. године обавља фукнкцију начелника општине Власеница. Показао је да је уз свој народ када је најпотребније, као што је то чинио и током одбрамбено-отаџбинског рата, када је свој живот ставио на браник одбране српског народа и Републике Српске.
Општином Власеница почео је дa руководи у тренутку када је локалној заједници била неопходна одговорна и стабилна власт, која ће зауставити деструкцију и обезбиједити просперитет на добробит садашњих и будућих генерација Власенице. Доказао је да је човјек од ријечи и да испуњава своја обећања.

Порука грађанима: Желим да Власеница буде јединствен спој савременог и природног центра регије Бирач, у којем се одрживо користе природни ресурси и омогућава развој људских потенцијала у просперитетном друштвеном окружењу.

ПОСТАВИТЕ ПИТАЊЕ НАЧЕЛНИКУ ОПШТИНЕ

 

Шеф  Кабинета начелника општине: Данијела Дамљановић
Тел: 056/490–084
Факс: 056/734-830
Email: danijelav@opstinavlasenica.org