Home » Општинска управа » Скупштина » Одржана деветнаеста редовна сједница Скупштине општине

Одржана деветнаеста редовна сједница Скупштине општине

Данас је одржана 19. редовна сједница Скупштине општине Власеница.  Oдборници су разматрали 31 тачку дневног реда. Између осталих, разматран је и усвојен Извјештај о раду Скупштине општине Власеница за 2023. годину.

„Када се осврнемо на рад Скупштине у претходној години, можемо га  оцијенити као успјешан. Данас смо усвојили и Извјештај о раду комисија које је именовала Скупштина и користим прилику да похвалим рад Комисије за заштиту околине, културног и природног насљеђа, на чији приједлог су успјешно реализоване бројне активности, а једна од њих је маркирање стазе од Тугова ка Игриштима. Данас су донесени и планови кориштења средстава остварених по основу накнада за експлоатацију шума, кориштење електроенергетских објеката и водних накнада“, истакао је предсједник Скупштине општине Власеница Горан Ђурић.

„У најави имамо изградњу дјечијег игралишта код основне школе, уз подршку Амбасаде Бугарске и планирамо изградњу “кардио стазе“, дужине око 9 километара, која би употпунила туристичку понуду“, навео је Ђурић.

Данас је одржана 19. редовна сједница Скупштине општине Власеница.  Oдборници су разматрали 31 тачку дневног реда. Између осталих, разматран је и усвојен Извјештај о раду Скупштине општине Власеница за 2023. годину. "Када се осврнемо на рад Скупштине у претходној години, можемо га  оцијенити као успјешан. Данас смо усвојили и Извјештај о раду комисија које је именовала Скупштина и користим прилику да похвалим рад Комисије за заштиту околине, културног и природног насљеђа, на чији приједлог су успјешно реализоване бројне активности, а једна од њих је маркирање стазе од Тугова ка Игриштима. Данас су донесени и планови кориштења средстава остварених по основу…

Review Overview

User Rating: Be the first one !