Home » Uncategorized @sr » Почела нова школска година

Почела нова школска година

Данас је у Републици Српској почела настава за ученике основних и средњих школа у школској 2018/2019. години.

Пригодним забавним програмом, ученици Основне школе “Вук Караџић” у Власеници, заједно са својим наставницима, пожељели су добродошлицу за 79 ђака првака.

Директор школе Данка Кезуновић честитала је ученицима који прву пут сједају у школске клупе.

У име начелника општине Мирослава Краљевића, Младен Поповић, савјетник начелника, поздравио је прваке и њихове родитеље и пожелио им срећан почетак ђачког доба.

Општина Власеница обезбиједила је симболичне поклоне за ученике првог разреда.

Директор власеничког Средњошколског центра “Милорад Влачић” Горан Ђурић изразио је задовољство што ће у овој години наставу у Центру похађати 30 ученика више у односу на прошлу школску годину. Ђурић је рекао да је преко 90 ученика уписано у прве разреде, и то гимназије, медицинске струке – смјер физиотерапеут, шумарски и економски техничар.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић честита свим ученицима и просвјетним радницима почетак нове школске године и жели им да стекну што више знања, успјеха и изузетне резултате рада.

 

Данас је у Републици Српској почела настава за ученике основних и средњих школа у школској 2018/2019. години. Пригодним забавним програмом, ученици Основне школе “Вук Караџић” у Власеници, заједно са својим наставницима, пожељели су добродошлицу за 79 ђака првака. Директор школе Данка Кезуновић честитала је ученицима који прву пут сједају у школске клупе. У име начелника општине Мирослава Краљевића, Младен Поповић, савјетник начелника, поздравио је прваке и њихове родитеље и пожелио им срећан почетак ђачког доба. Општина Власеница обезбиједила је симболичне поклоне за ученике првог разреда. Директор власеничког Средњошколског центра “Милорад Влачић” Горан Ђурић изразио је задовољство што ће у овој…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 гласови)