Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Oдржана изложба паса свих раса

Oдржана изложба паса свих раса

У Власеници је у недјељу, 9. септембра, одржана изложба паса свих раса, на којој је учествовало више од 150 љубитеља и власника паса који су излагали своје љубимце пред стручним жиријем и бројним посјетиоцима.
На овом својевсрном кинолошком спектаклу било је пријављено 150 паса из БиХ, Србије и Хрватске, од чега у главној такмичарској конкуренцији 105, те педесетак у такозваној категорији мјешанаца.

„Успјели смо да организујемо манифестацију која је на изузетно високом нивоу. Стигли су озбиљни узгајивачи, који се баве овим послом дуги низ година и који обилазе овакве манифестације. За све такмичаре обезбиједили смо пехаре и награде у виду хране за њихове љубимце“, рекао је предсједник Кинолошког клуба „Кенел“ из Власенице Тихомир Влачић.

Начелник Власенице Мирослав Краљевић, који је и отворио ову изложбу, изразио је задовољство што је организација овако важног такмичења повјерена овој општини.

Изложбу „ЦАЦ БиХ Власеница 2018“ организовали су власенички Кинолошки клуб „Кенел“ и Регионални кинолошки клуб „Канис“ из Зворника, а покровитељ манифестације била је Општина Власеница.

У Власеници је у недјељу, 9. септембра, одржана изложба паса свих раса, на којој је учествовало више од 150 љубитеља и власника паса који су излагали своје љубимце пред стручним жиријем и бројним посјетиоцима. На овом својевсрном кинолошком спектаклу било је пријављено 150 паса из БиХ, Србије и Хрватске, од чега у главној такмичарској конкуренцији 105, те педесетак у такозваној категорији мјешанаца. "Успјели смо да организујемо манифестацију која је на изузетно високом нивоу. Стигли су озбиљни узгајивачи, који се баве овим послом дуги низ година и који обилазе овакве манифестације. За све такмичаре обезбиједили смо пехаре и награде у виду…

Review Overview

User Rating: Be the first one !