Home » Uncategorized @sr » Асфалтирање улице у насељу Топлик

Асфалтирање улице у насељу Топлик

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је обишао радове на асфалтирању Улице проте Ђорђа Марковића у власеничком насељу Топлик.

Ради се о дионици дужине 270 метара, за шта је издвојено више од 35.000 КМ.

Прије самог асфалтирања, у оквиру припремних радова, предузеће „Водовод и канализација“ извршило је прикључивање домаћинстава на канализациону мрежу и постављање цијеви за одвођење оборинских вода које су правиле велике проблеме становницима овог дијела Власенице.

Начелник општине најавио је да ће се у насељу Топлик асфалтирати још двије улице, те да се очекује и почетак радова на асфалтирању дионице пута Власеница – Цикотска Ријека, у дужини од 1750 метара.

Захваљујући средствима Владе Републике Српске, нови асфалт добиле су и улице Стевана Синђелића и Светих апостола Петра и Павла,  које годинама нису одржаване, те су током времена знатно оштећене, док Улица проте Ђорђа Марковића до сада није имала асфалт.

Асфалтирање градских улица повјерено је предузећу „Зворникпутеви“ а.д. Зворник.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је обишао радове на асфалтирању Улице проте Ђорђа Марковића у власеничком насељу Топлик. Ради се о дионици дужине 270 метара, за шта је издвојено више од 35.000 КМ. Прије самог асфалтирања, у оквиру припремних радова, предузеће "Водовод и канализација" извршило је прикључивање домаћинстава на канализациону мрежу и постављање цијеви за одвођење оборинских вода које су правиле велике проблеме становницима овог дијела Власенице. Начелник општине најавио је да ће се у насељу Топлик асфалтирати још двије улице, те да се очекује и почетак радова на асфалтирању дионице пута Власеница - Цикотска Ријека, у дужини од 1750 метара. Захваљујући…

Review Overview

User Rating: Be the first one !