Home » Uncategorized @sr » Начелник општине обишао радове на дионици Власеница – Цикотска Ријека

Начелник општине обишао радове на дионици Власеница – Цикотска Ријека

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић обишао је данас радове на дионици локалног пута Власеница – Цикотска Ријека, која ће ускоро добити асфалт.

У току су завршни радови на припреми за асфалтирање дионице од Рашића Гаја ка Оштрој Главици, што је наставак модернизације започете прошле године.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић подсјетио је да је, у октобру прошле године, локална власт обезбиједила 190.000 КМ за санацију и асфалтирање 1.450 метара дуге дионице Пискавице – Рашића Гај, те да се сада настављају радови на поменутом путном правцу, као што је и обећано становништву.

Oва дионица знатно је девастирана, што представља озбиљну пријетњу безбједности учесника у саобраћају. Нова саобраћајница олакшаће живот 1.500 становника власеничких села којима ће, коначно, бити омогућена нормална комуникација са градом.

                                                            Радови су повјерени предузећу „Зворникпутеви“.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић обишао је данас радове на дионици локалног пута Власеница - Цикотска Ријека, која ће ускоро добити асфалт. У току су завршни радови на припреми за асфалтирање дионице од Рашића Гаја ка Оштрој Главици, што је наставак модернизације започете прошле године. Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић подсјетио је да је, у октобру прошле године, локална власт обезбиједила 190.000 КМ за санацију и асфалтирање 1.450 метара дуге дионице Пискавице - Рашића Гај, те да се сада настављају радови на поменутом путном правцу, као што је и обећано становништву. Oва дионица знатно је девастирана, што представља озбиљну пријетњу безбједности учесника у саобраћају. Нова саобраћајница олакшаће живот 1.500 становника власеничких села којима…

Review Overview

User Rating: Be the first one !