Home » Uncategorized @sr » Oдржана завршна радионица у процесу ревизије Стратегије развоја општине

Oдржана завршна радионица у процесу ревизије Стратегије развоја општине

Општински развојни тим данас је одржао завршну радионицу у процесу ревизије Стратегије развоја општине за период 2014-2023. године који је Општина Власеница започела са циљем  унапређења система стратешког планирања.

На данашњој радионици финално је размотрен преглед свега онога на чему је тим, у сарадњи са секторским групама за израду развојних планова и консултантима, радио протеклих девет мјесеци.

На састанку се говорило о плану организационих и људских капацитета за имплементацију Стратегије развоја у наредном петогодишњем периоду, праћењу и вредновању Стратегије, а презентовани су и подаци који одражавају праксу рада у општини Власеница.

На претходном састанку дефинисани су приоритетни развојни пројекти и финансијски оквири из економског сектора, друштвеног развоја и заштите животне средине који ће бити обухваћени Планом имплементације Стратегије развоја за период 2019-2021. године.

Наредни корак је разматрање и усвајање ревидираног документа Стратегије развоја општине Власеница за период 2014-2023. године од стране Скупштине општине.

 

Општински развојни тим данас је одржао завршну радионицу у процесу ревизије Стратегије развоја општине за период 2014-2023. године који је Општина Власеница започела са циљем  унапређења система стратешког планирања. На данашњој радионици финално је размотрен преглед свега онога на чему је тим, у сарадњи са секторским групама за израду развојних планова и консултантима, радио протеклих девет мјесеци. На састанку се говорило о плану организационих и људских капацитета за имплементацију Стратегије развоја у наредном петогодишњем периоду, праћењу и вредновању Стратегије, а презентовани су и подаци који одражавају праксу рада у општини Власеница. На претходном састанку дефинисани су приоритетни развојни пројекти и…

Review Overview

User Rating: Be the first one !