Home » Uncategorized @sr » Позив грађанима да се укључе у акцију „Aприл, мјесец чистоће“

Позив грађанима да се укључе у акцију „Aприл, мјесец чистоће“

Општинска управа општине Власеница је и ове године покренула акцију „Април, мјесец чистоће“.

Основни циљ акције је чишћење и уређење града, те подизање нивоа свијести становништва о правилном одлагању отпада.

Комисија за спровођење акције усвојила је план акције, којим је предвиђено низ активности, као што су: чишћење града, прање улица и тротоара, уклањање дивљих депонија, чишћење и уређење зелених површина и др.

Начелник општине Мирослав Краљевић рекао је да посебну вриједност оваквих акција представља чињеница да ће, осим надлежних служби, бити укључени и ученици  локалних школа и остали грађани, што ће повећати њихово разумијевање о потреби очувања здраве животне средине.
Поред школа, партнер Општини у спровођењу акције је Комунално предузеће „Чистоћа“.

Надлежне службе апелују на све грађане да узму учешће у акцији и тиме допринесу да општина Власеница буде здрава, уредна и привлачна средина.

Општинска управа општине Власеница је и ове године покренула акцију "Април, мјесец чистоће". Основни циљ акције је чишћење и уређење града, те подизање нивоа свијести становништва о правилном одлагању отпада. Комисија за спровођење акције усвојила је план акције, којим је предвиђено низ активности, као што су: чишћење града, прање улица и тротоара, уклањање дивљих депонија, чишћење и уређење зелених површина и др. Начелник општине Мирослав Краљевић рекао је да посебну вриједност оваквих акција представља чињеница да ће, осим надлежних служби, бити укључени и ученици  локалних школа и остали грађани, што ће повећати њихово разумијевање о потреби очувања здраве животне средине. Поред школа, партнер…

Review Overview

User Rating: Be the first one !