Home » Uncategorized @sr » Привредни савјет одржао дванаесту сједницу

Привредни савјет одржао дванаесту сједницу

Привредни савјет општине Власеница дана 16. априла 2019. године одржао је дванаесту сједницу. Чланови савјетодавног тијела, представници јавног и приватног сектора, разматрали су Нацрт ревидиране Стратегије развоја општине за период 2014-2023. године.
Начелник општине Мирослав Краљевић, који предсједава Савјетом, рекао је да је у питању кључни стратешко-плански документ, који треба да подстиче будући раст и развој заједнице до 2023. године.

Присутни су истакли да, поред тога што је задовољена форма, овај свеобухватан документ представља квалитетну основу за реализацију будућих развојних пројеката који ће допринијети остварењу дефинисаних стратешких циљева.

На сједници се говорило и о актуелним јавним позивима Завода за запошљавање Републике Српске и међународних донатора.

Привредни савјет општине Власеница дана 16. априла 2019. године одржао је дванаесту сједницу. Чланови савјетодавног тијела, представници јавног и приватног сектора, разматрали су Нацрт ревидиране Стратегије развоја општине за период 2014-2023. године. Начелник општине Мирослав Краљевић, који предсједава Савјетом, рекао је да је у питању кључни стратешко-плански документ, који треба да подстиче будући раст и развој заједнице до 2023. године. Присутни су истакли да, поред тога што је задовољена форма, овај свеобухватан документ представља квалитетну основу за реализацију будућих развојних пројеката који ће допринијети остварењу дефинисаних стратешких циљева. На сједници се говорило и о актуелним јавним позивима Завода за запошљавање…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 гласови)