Home » Uncategorized @sr » У петак, 20. септембра, Дан безбједности саобраћаја у Власеници

У петак, 20. септембра, Дан безбједности саобраћаја у Власеници

У Власеници ће у петак, 20. септембра, у сусрет Дану општине, бити одржан Дан безбједности саобраћаја као дио глобалног јачања безбједности на путевима.

Током манифестације, у градском парку најмлађи суграђани ће o саобраћајној безбједности учити на креативан начин, кроз маскенбал и ликовну колонију.

На платоу испред зграде Пољопривредног факултета  биће постављен саобраћајни полигон, симулатор превтрања, „пијане наочаре“ које симулирају утицај алкохола на човјека, а припадници Територијалне ватрогасне јединице Власеница извешће показну вјежбу спашавања унесрећеног лица у саобраћајној незгоди.

За све заинтересоване биће одржано и такмичење у вожњи бицикла на полигону спретности.

У оквиру Дана безбједности саобраћаја у Власеници, представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и општинског Савјета за безбједност саобраћаја посјетиће предшколску установу „Први кораци“, а ученицима ОШ „Вук Караџић“ и СШЦ „Милорад Влачић“ одржаће предавања: „Десет лекција коjе живот значе“ и „Алкохол и млади возачи“.

Организатор манифестације је Општина Власеница, уз подршку Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

У Власеници ће у петак, 20. септембра, у сусрет Дану општине, бити одржан Дан безбједности саобраћаја као дио глобалног јачања безбједности на путевима. Током манифестације, у градском парку најмлађи суграђани ће o саобраћајној безбједности учити на креативан начин, кроз маскенбал и ликовну колонију. На платоу испред зграде Пољопривредног факултета  биће постављен саобраћајни полигон, симулатор превтрања, "пијане наочаре" које симулирају утицај алкохола на човјека, а припадници Територијалне ватрогасне јединице Власеница извешће показну вјежбу спашавања унесрећеног лица у саобраћајној незгоди. За све заинтересоване биће одржано и такмичење у вожњи бицикла на полигону спретности. У оквиру Дана безбједности саобраћаја у Власеници, представници Агенције за безбједност…

Review Overview

User Rating: Be the first one !