Home » Uncategorized @sr » Фестивал драмског стваралаштва од 14. до 17. новембра у Власеници

Фестивал драмског стваралаштва од 14. до 17. новембра у Власеници

Настављајући традицију ваннаставних активности које су усмјерене на развој друштвених интересовања ученика, Средњошколски центар „Милорад Влачић“ Власеница по други пут је домаћин Фестивала драмског стваралаштва.

Фестивал почиње у четвртак, 14. новембра, у 17.00 часова. Током четвородневног програма представиће се позоришта из Фоче, Вишеграда, Мостара, Какња, Завидовића и Власенице.
У склопу манифестације биће одржане и едукативне радионице за младе глумце, као и дебате на крају сваке фестивалске вечери.

Поред промоције и афирмације културних садржаја реализованих од стране младих и њихових наставника, Фестивал има за циљ умрежавање различитих позоришних трупа из цијеле земље, као и подстицање и јачање критичког мишљења код младих.

Фестивал се завршава у недјељу, 17. новембра, када ће стручни жири прогласити најуспјешнија позоришта.

Све активности одвијаће се у просторијама СШЦ “Милорад Влачић” Власеница.

Пројекат је финансијски подржан кроз BHRI (Bosnia and Hercegovina Resilence Initiative), програм који имплементира IOM уз финансијску подршку USAID-a. Подршку пројекту пружа Културна сцена „Мале ствари“ Требиње.

 

Настављајући традицију ваннаставних активности које су усмјерене на развој друштвених интересовања ученика, Средњошколски центар "Милорад Влачић" Власеница по други пут је домаћин Фестивала драмског стваралаштва. Фестивал почиње у четвртак, 14. новембра, у 17.00 часова. Током четвородневног програма представиће се позоришта из Фоче, Вишеграда, Мостара, Какња, Завидовића и Власенице. У склопу манифестације биће одржане и едукативне радионице за младе глумце, као и дебате на крају сваке фестивалске вечери. Поред промоције и афирмације културних садржаја реализованих од стране младих и њихових наставника, Фестивал има за циљ умрежавање различитих позоришних трупа из цијеле земље, као и подстицање и јачање критичког мишљења код младих. Фестивал…

Review Overview

User Rating: Be the first one !