Home » Uncategorized @sr » Изградња објекта Полицијске станице одвија се планираном динамиком

Изградња објекта Полицијске станице одвија се планираном динамиком

Радови на изградњи објекта Полицијске станице у Власеници, који су започети у априлу мјесецу, одвијају се планираном динамиком.

Заједничким снагама Владе Републике Српске и Општине Власеница биће изграђен савремени објекат  Полицијске станице чиме ће се омогућити функционисање полиције у пуном капацитету.
За нови објекат Полицијске станице Влада Републике Српске обезбиједила је 695.942 КМ,  а Општина Власеница финансирала је израду пројектно-техничке документацију и потребне сагласности и дозволе.

Радове изводе „Инвестпрогрес“ д.о.о. Власеница и  „Зворникпутеви“ а.д. Зворник, а надзорни орган је Републичка дирекција за обнову и изградњу. Завршетак радова очекује се на прољеће.

Радови на изградњи објекта Полицијске станице у Власеници, који су започети у априлу мјесецу, одвијају се планираном динамиком. Заједничким снагама Владе Републике Српске и Општине Власеница биће изграђен савремени објекат  Полицијске станице чиме ће се омогућити функционисање полиције у пуном капацитету. За нови објекат Полицијске станице Влада Републике Српске обезбиједила је 695.942 КМ,  а Општина Власеница финансирала је израду пројектно-техничке документацију и потребне сагласности и дозволе. Радове изводе „Инвестпрогрес“ д.о.о. Власеница и  „Зворникпутеви“ а.д. Зворник, а надзорни орган је Републичка дирекција за обнову и изградњу. Завршетак радова очекује се на прољеће.

Review Overview

User Rating: Be the first one !