Home » Uncategorized @sr » Сутра у Власеници друга по значају манифестација обиљежавања Дана Републике

Сутра у Власеници друга по значају манифестација обиљежавања Дана Републике

Општина Власеница у суботу, 11.01.2020. године, биће домаћин свечане академије коју организује Републички педагошки завод у оквиру обиљежавања Дана Републике Српске.
Свечана академија биће одржана у Средњошколском центру „Милорад Влачић“ са почетком у 13.00 часова.

У оквиру богатог културно – умјетничког програма наступиће ученици СШЦ „Милорад Влачић“, као и основци и малишани из вртића.

Истог дана у власеничком Средњошколском центру „Милорад Влачић“ биће уприличена и изложба ликовних и литерарних радова награђених на конкурсу који је Републички педагошки завод расписао поводом Дана Републике, са почетком у 12.30 часова.

Општина Власеница у суботу, 11.01.2020. године, биће домаћин свечане академије коју организује Републички педагошки завод у оквиру обиљежавања Дана Републике Српске. Свечана академија биће одржана у Средњошколском центру "Милорад Влачић" са почетком у 13.00 часова. У оквиру богатог културно - умјетничког програма наступиће ученици СШЦ „Милорад Влачић“, као и основци и малишани из вртића. Истог дана у власеничком Средњошколском центру "Милорад Влачић" биће уприличена и изложба ликовних и литерарних радова награђених на конкурсу који је Републички педагошки завод расписао поводом Дана Републике, са почетком у 12.30 часова.

Review Overview

User Rating: Be the first one !