Home » Uncategorized @sr » Начелник општине посјетио Дом здравља

Начелник општине посјетио Дом здравља

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је посјетио Дом здравља и том приликом директорици Јагоди Петровић уручио заштитна одјела и наочаре, хигијенске рукавице и маске за потребе медицинског особља  ове здравствене установе.
Начелник општине рекао је да је у овом тренутку приоритет адекватно заштитити здравствене раднике који су на првим линијама одбране од вируса корона и који се брину о здрављу свих грађана.

Приликом посјете начелник општине обишао је карантин који се налази у кругу Дома здравља. Капацитет карантина је 20 лежајева, a у њега ће бити смјештена лица која прекрше мјеру кућне изолације. Начелник Краљевић истакао је да су услови за боравак у карантину сасвим задовољавајући и изразио је наду да грађани  неће кршити мјере, те да неће бити потребе за боравком у карантину, апелујући још једном да буду одговорни и дисциплиновани како би сачували здравље и животе.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је посјетио Дом здравља и том приликом директорици Јагоди Петровић уручио заштитна одјела и наочаре, хигијенске рукавице и маске за потребе медицинског особља  ове здравствене установе. Начелник општине рекао је да је у овом тренутку приоритет адекватно заштитити здравствене раднике који су на првим линијама одбране од вируса корона и који се брину о здрављу свих грађана. Приликом посјете начелник општине обишао је карантин који се налази у кругу Дома здравља. Капацитет карантина је 20 лежајева, a у њега ће бити смјештена лица која прекрше мјеру кућне изолације. Начелник Краљевић истакао је да су услови…

Review Overview

User Rating: Be the first one !