Home » Uncategorized @sr » Oбавјештење Пореске управе

Oбавјештење Пореске управе

Обавјештење

Обавјештавају се порески обвезници, послодавци и лица која остварују доходак од самосталне дјелатности, а којима је одлуком Републичког штаба за ванредне ситуације, Градског штаба за ванредне ситуације, или Општинског штаба за ванредне ситуације забрањено обављање дјелатности, да у складу са Одлуком Владе Републике Српске број 04/1-012-2-975/20 од дана 02.04.2020. године, поднесу писмену изјаву са захтјевом Пореској Управи Републике Српске.

Писана изјава

Потписану и овјерену изјаву потребно је да пошаљете на сљедеће електронске адресе или факсом на сљедеће бројеве телефона:

Предузетници: ivanastojanovic@poreskaupravars.org, контакт особа: Ивана Стојановић
Правна лица: velibordragicevic@poreskaupravars.org, milenkodjokic@poreskaupravars.org

pczvornik@poreskaupravars.org, ПЦ Зворник: 056/210-780.

 

Обавјештење Обавјештавају се порески обвезници, послодавци и лица која остварују доходак од самосталне дјелатности, а којима је одлуком Републичког штаба за ванредне ситуације, Градског штаба за ванредне ситуације, или Општинског штаба за ванредне ситуације забрањено обављање дјелатности, да у складу са Одлуком Владе Републике Српске број 04/1-012-2-975/20 од дана 02.04.2020. године, поднесу писмену изјаву са захтјевом Пореској Управи Републике Српске. Писана изјава Потписану и овјерену изјаву потребно је да пошаљете на сљедеће електронске адресе или факсом на сљедеће бројеве телефона: Предузетници: ivanastojanovic@poreskaupravars.org, контакт особа: Ивана Стојановић Правна лица: velibordragicevic@poreskaupravars.org, milenkodjokic@poreskaupravars.org pczvornik@poreskaupravars.org, ПЦ Зворник: 056/210-780.  

Review Overview

User Rating: Be the first one !