Home » Uncategorized @sr » Одржана информативна радионица о Предузетничком фонду за жене

Одржана информативна радионица о Предузетничком фонду за жене

Данас је у Власеници одржана информативна радионица у оквиру Предузетничког фонда за жене у склопу USAID Програма подршке маргинализованим групама.

Представница USAID-a Ајка Ровчанин присутним женама, потенцијалним будућим предузетницама са подручја општине Власеница, презентовала је како да своју пословну идеју представе кроз бизнис план, односно представљен је начин попуњавања обрасца бизнис плана који је саставни дио пријаве на Јавни позив за развој бизниса маргинализованих група жена који се финансира и суфинансира средствима USAID/PPMG и буџета Oпштине Власеница. Услове, начин пријаве и остале техничке детаље везане за Јавни позив презентовао је шеф Одсјека за развој Општине Власеница Жељко Дамљановић.

Јавни позив за развој бизниса маргинализованих група жена који се финансира и суфинансира средствима USAID/PPMG и буџета Oпштине Власеница отворен је до 15. јула 2020. године.

Више o Јавном позиву можете прочитати на страници https://www.opstinavlasenica.org/javni-pozivza-razvoj-biznisa-marginalizovanih-grupa-zena-koji-se-finansira-i-sufinansira-sredstvima-usaid-ppmg-i-budzeta-opstine-vlasenica/,  а подсјећамо да пријавне обрасце можете преузети на истој страници или у шалтер сали Општине Власеница (шалтер број 4).

Данас је у Власеници одржана информативна радионица у оквиру Предузетничког фонда за жене у склопу USAID Програма подршке маргинализованим групама. Представница USAID-a Ајка Ровчанин присутним женама, потенцијалним будућим предузетницама са подручја општине Власеница, презентовала је како да своју пословну идеју представе кроз бизнис план, односно представљен је начин попуњавања обрасца бизнис плана који је саставни дио пријаве на Јавни позив за развој бизниса маргинализованих група жена који се финансира и суфинансира средствима USAID/PPMG и буџета Oпштине Власеница. Услове, начин пријаве и остале техничке детаље везане за Јавни позив презентовао је шеф Одсјека за развој Општине Власеница Жељко Дамљановић. Јавни позив за…

Review Overview

User Rating: Be the first one !