Home » Спорт » У суботу, 5. септембра, Власеница домаћин циља друге етапе Међународне бициклистичке трке „Београд-Бања Лука“

У суботу, 5. септембра, Власеница домаћин циља друге етапе Међународне бициклистичке трке „Београд-Бања Лука“

У суботу, 5. септембра, општина Власеница ће бити домаћин циља друге етапе Међународне бициклистичке трке „Београд-Бања Лука“. Такмичари трке ће у петак кренути из Београда према Бијељини, а у суботу стижу у Власеницу, одакле се караван сели у Теслић, па све до Бања Луке, гдје ће се ова спортска манифестација завршити 7. септембра. Пријављен је максималан број екипа.

Директор трке Владимир Куваља у гостовању на Радио телевизији Републике Српске рекао је да је у питању једна тешка етапа, због успона ка прелијепој Власеници која је проглашена за најбољи град домаћина, односно мјесто етапног домаћина, прошле године.
„То што су урадили људи из Власенице, на челу са господином Мирославом Краљевићем, било је прелијепо, бициклисти су били одушевљени и гласали су за Власеницу као најбољег домаћина“, рекао је Куваља.

„Прошле године је речено да ћемо и ове године да наставимо традицију и сваке наредне године да организујемо овакву манифестацију, јер наравно та трка која повезује градове од Београда до Бања Луке је сигурно нешто што је више од спорта, има много већу симболику и много већу и чвршћу поруку даје када је у питању Србија и Република Српска. Једноставно, прошле године смо имали по први пут част да урадимо тако нешто и потрудили смо се, ја као начелник, домаћин и са нашим бициклистичким клубом и у договору са господином Kуваљом да овај догађај остане историјски“, истакао је Мирослав Kраљевић, начелник општине Власеница.

Погледајте видео.

У суботу, 5. септембра, општина Власеница ће бити домаћин циља друге етапе Међународне бициклистичке трке „Београд-Бања Лука“. Такмичари трке ће у петак кренути из Београда према Бијељини, а у суботу стижу у Власеницу, одакле се караван сели у Теслић, па све до Бања Луке, гдје ће се ова спортска манифестација завршити 7. септембра. Пријављен је максималан број екипа. Директор трке Владимир Куваља у гостовању на Радио телевизији Републике Српске рекао је да је у питању једна тешка етапа, због успона ка прелијепој Власеници која је проглашена за најбољи град домаћина, односно мјесто етапног домаћина, прошле године. „То што су урадили…

Review Overview

User Rating: Be the first one !