Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Сајам пољопривреде одложен због актуелне епидемиолошке ситуације

Сајам пољопривреде одложен због актуелне епидемиолошке ситуације

Сајам пољопривреде и привреде у Власеници који се, под покровитељством Општине Власеница, традиционално одржава 12. октобра, одложен је због ванредне ситуације која је на снази усљед пандемије корона виурса. Такође, традиционални Михољдански вашар који се у овом граду одржава од давне 1903. године, неће бити одржан због актуелне епидемиолошке ситуације.

С обзиром на то да јесења смотра пет година уназад окупља значајан број излагача и посјетилаца, због мјера превенције ширења корона вируса Општински штаб за ванредне ситуације донио је одлуку о одлагању наведених манифестација.

Организациони одбор ће даље пратити препоруке и епидемилошке мјере Републичког штаба за ванредне ситуације и Института за јавно здравство Републике Српске и у сарадњи са Општинским штабом за ванредне ситуације донијети одлуку о новом термину одржавања Сајма, која ће бити у најбољем интересу грађана.

Сајам пољопривреде и привреде у Власеници који се, под покровитељством Општине Власеница, традиционално одржава 12. октобра, одложен је због ванредне ситуације која је на снази усљед пандемије корона виурса. Такође, традиционални Михољдански вашар који се у овом граду одржава од давне 1903. године, неће бити одржан због актуелне епидемиолошке ситуације. С обзиром на то да јесења смотра пет година уназад окупља значајан број излагача и посјетилаца, због мјера превенције ширења корона вируса Општински штаб за ванредне ситуације донио је одлуку о одлагању наведених манифестација. Организациони одбор ће даље пратити препоруке и епидемилошке мјере Републичког штаба за ванредне ситуације и Института…

Review Overview

User Rating: Be the first one !