Home » Uncategorized @sr » Начелник општине обишао радове у насељу Аделите

Начелник општине обишао радове у насељу Аделите

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић обишао је данас радове у насељу Аделите, гдје се, како је у претходном периоду најавио, врши реконструкција и модернизација прилазног пута и паркинг платоа.
Предузеће „ЗВОРНИКПУТЕВИ“ а.д. Зворник тренутно изводи припремне радове за асфалтирање који су веома комплексни, с обзиром на то да се ради o инфраструктури која је током година, усљед нодржавања знатно оштећена.

Станари стамбених зграда у овом насељу које броји велики број домаћинстава изразили су задовољство што се након низа година дугорочно рјешава проблем са којим су се свакодневно сусретали.

Санација и реконструкција локалних путева на подручју општине Власеница дио је великог пројекта који је започет 2017. године.

Начелник Краљевић најавио је да ће радови бити настављени у градском језгру, гдје је планирано асфалтирање улице Светих апостола Петра и Павла.

„Упркос актуелној ситуацији, успјели смо да одржимо континуитет у раду. Десетине километара путева смо санирали, приоритет нам је да повежемо сва села и приградска насеља са градом. Кроз све оно што ради Општина Власеница сигурно је да је ово простор који има будућност“, нагласио је Краљевић, додајући да је план био да се у овој години асфалтира 10 до 15 километара путних праваца, међутим општински буџет, као и буџет институција Републике Српске, трпи због посљедица кризе изазване пандемијом.
„С обзиром на то да је Власеница општина која има близу 300 километара локалних, некатегорисаних путева, циљ нам је да модернизујемо путну инфраструктуру у свим дијеловима општине. Тренутно се ради у урбаном подручју, а у претходном периоду завршили смо низ краћих дионица дужине 200 до 500 метара у свим мјесним заједницама и наставићемо тај тренд“, рекао је начелник општине.

 

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић обишао је данас радове у насељу Аделите, гдје се, како је у претходном периоду најавио, врши реконструкција и модернизација прилазног пута и паркинг платоа. Предузеће "ЗВОРНИКПУТЕВИ" а.д. Зворник тренутно изводи припремне радове за асфалтирање који су веома комплексни, с обзиром на то да се ради o инфраструктури која је током година, усљед нодржавања знатно оштећена. Станари стамбених зграда у овом насељу које броји велики број домаћинстава изразили су задовољство што се након низа година дугорочно рјешава проблем са којим су се свакодневно сусретали. Санација и реконструкција локалних путева на подручју општине Власеница дио је великог пројекта који…

Review Overview

User Rating: Be the first one !