Home » Uncategorized @sr » Обавјештење Општинске изборне комисије Власеница

Обавјештење Општинске изборне комисије Власеница

Централна изборна комисија БиХ је на сједници одржаној дана 01.10.2020. године донијела Одлуку којом се одбија упис у Извод из Централног бирачког списка за гласање изван Босне и Херцеговине за 27.960 бирача. Одлука је објављена на интернет страници Централне изборне комисије БиХ, а у прилогу одлуке се налази база података Централне изборне комсије БиХ о одбијеним пријавама којој се може приступити путем уношења личних података у апликацију „Провјерите да ли је ваша пријава одбијена“.

Општинска изборна комисија Власеница обавјештава бираче да могу благовремено извршити увид у наведени Извод и базу података о одбијеним пријавама на интернет страници Централне изборне комисије БиХ http://http://izbori.ba/Default.aspx?Lang=5 .

                                                                                                    ПРЕДСЈЕДНИК ОИК ВЛАСЕНИЦА
САЊА СТАНИМИРОВИЋ ОСТОЈИЋ

Централна изборна комисија БиХ је на сједници одржаној дана 01.10.2020. године донијела Одлуку којом се одбија упис у Извод из Централног бирачког списка за гласање изван Босне и Херцеговине за 27.960 бирача. Одлука је објављена на интернет страници Централне изборне комисије БиХ, а у прилогу одлуке се налази база података Централне изборне комсије БиХ о одбијеним пријавама којој се може приступити путем уношења личних података у апликацију "Провјерите да ли је ваша пријава одбијена". Општинска изборна комисија Власеница обавјештава бираче да могу благовремено извршити увид у наведени Извод и базу података о одбијеним пријавама на интернет страници Централне изборне комисије…

Review Overview

User Rating: Be the first one !