Home » Uncategorized @sr » Oпштина Власеница набавила ново возило за превоз ученика

Oпштина Власеница набавила ново возило за превоз ученика

Власенички Средњошколски центар “Милорад Влачић” од данас је богатији за још једно превозно средство, којим је у потпуности ријешен проблем превоза ученика.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић уручио је кључеве комбија „фијат“ Илинки Нинић, вршиоцу дужности директора власеничког Средњошколског центра „Милорад Влачић“.

Краљевић је рекао да је комби са девет сједишта и да су у овом моменту ученицима, осим овог превозног средства, на располагању и два аутобуса са по 20 мјеста, те још један аутобус са 33 мјеста, чиме је у потпуности ријешен проблем превоза ђака из удаљених мјеста или из других општина.

Он је додао да је Власеница општина која у потпуности сноси трошкове превоза ђака, која размишља о будућности и стимулисању ученика који долазе у школу.

Нинићева је захвалила начелнику и Општинској управи за ову вриједну донацију. Она је рекла да је са два возила која су недавно набављена увелико олакшан превоз ђака, а растеретили су и основну школу која је превозила 84 ученика из општина Милићи и Шековићи.

„Овај комби ће имати вишеструку намјену, јер, осим за превоз ђака из околних мјеста, користиће и за одлазак ученика на стручне екскурзије“, навела је Нинићева.

Набавком комбија комплетиран је возни парк образовних установа у Власеници и ријешен проблем превоза 143 ученика у власеничком Средњошколском центру.

За набавку возила из општинског буџета издвојено је 48.000 КМ.

Власенички Средњошколски центар “Милорад Влачић” од данас је богатији за још једно превозно средство, којим је у потпуности ријешен проблем превоза ученика. Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић уручио је кључеве комбија "фијат" Илинки Нинић, вршиоцу дужности директора власеничког Средњошколског центра "Милорад Влачић". Краљевић је рекао да је комби са девет сједишта и да су у овом моменту ученицима, осим овог превозног средства, на располагању и два аутобуса са по 20 мјеста, те још један аутобус са 33 мјеста, чиме је у потпуности ријешен проблем превоза ђака из удаљених мјеста или из других општина. Он је додао да је Власеница општина…

Review Overview

User Rating: Be the first one !