Home » Uncategorized @sr » Власеница и наредне године домаћин трке Београд-Бањалука

Власеница и наредне године домаћин трке Београд-Бањалука

Општина Власеница наредне године биће домаћин великог спортског догађаја који повезује Републику Српску и Србију, рекао је начелник oпштине Мирослав Kраљевић.
Kраљевић је изјавио да Власеница има огроман туристички потенцијал, много вјерских објеката и да све то треба увезати са спортом да би се тако осјетио дух овог народа.

„То је реклама не само Власенице, него и цијеле Републике Српске“, истакао је Kраљевић на конференцији за новинаре.

Директор трке Владимир Kуваља захвалио је начелнику Kраљевићу и предсједнику власеничког Бициклистичког клуба „KПЛ“ Жељку Лукићу због домаћинског дочека такмичара у Власеници.

„Власеница је прошле године проглашена за најбољег домаћина трке „Београд-Бањалука“. Ријеткост је да такмичари буду тако дочекани, да се врате кући као да су учествовали на неком свјетском првенству, одакле долазе са златним медаљама. Власеница ће бити незаобилазна етапа трке „Београд-Бањалука“ и ја се надам да ће сарадња трајати дуго на обострано задовољство“, изјавио је новинарима Kуваља.

Саша Гајић, спортски директор Међународне бициклистичке трке „Београд-Бањалука“, рекао је да је овогодишња трка одржана у специфичним условима због пандемије и да је, на опште задовољство, прошла веома добро.

„Успели смо да окупимо такмичаре из различитих делова Европе који су прошли нашим друмовима. Заједништво је дошло до изражаја, уз мало среће, али срећа прати храбре. Спорт је најбољи амбасадор, представљамо све оно што је вредно и добро. Надам се да ћемо наредне године успети да наставимо традицију“, изјавио је Гајић, који је и секретар Бициклистичког савеза Србије.

Међународна бициклистичка трка „Београд-Бањалука“, 15. по реду, биће вожена крајем априла наредне године. Организатори очекују учешће 180 бициклиста из 30 земаља.

Општина Власеница наредне године биће домаћин великог спортског догађаја који повезује Републику Српску и Србију, рекао је начелник oпштине Мирослав Kраљевић. Kраљевић је изјавио да Власеница има огроман туристички потенцијал, много вјерских објеката и да све то треба увезати са спортом да би се тако осјетио дух овог народа. "То је реклама не само Власенице, него и цијеле Републике Српске", истакао је Kраљевић на конференцији за новинаре. Директор трке Владимир Kуваља захвалио је начелнику Kраљевићу и предсједнику власеничког Бициклистичког клуба "KПЛ" Жељку Лукићу због домаћинског дочека такмичара у Власеници. "Власеница је прошле године проглашена за најбољег домаћина трке "Београд-Бањалука". Ријеткост…

Review Overview

User Rating: Be the first one !