Home » Uncategorized @sr » Нови асфалт у насељу Аделите, настављају се радови на уређењу инфраструктуре у урбаном подручју

Нови асфалт у насељу Аделите, настављају се радови на уређењу инфраструктуре у урбаном подручју

У градском насељу Аделите завршена је реконструкција и модернизација прилазног пута и паркинг платоа. Нови асфалт добила је и улица Петра Кочића.

Ради се o инфраструктури која је била знатно оштећена усљед дотрајалости и неодржавања.

Станари стамбених зграда у овом насељу које броји велики број домаћинстава изразили су задовољство што је након низа година дугорочно ријешен проблем са којим су се свакодневно сусретали.

И у улици Жртава Рогосије асфалтира се плато испред стамбене зграде С 23.

Радови на модернизацији улица, прилазних путева и паркинга дио су великог пројекта који је започет 2017. године, а повјерени су предузећу „ЗВОРНИКПУТЕВИ“ а.д. Зворник.

 

 

У градском насељу Аделите завршена је реконструкција и модернизација прилазног пута и паркинг платоа. Нови асфалт добила је и улица Петра Кочића. Ради се o инфраструктури која је била знатно оштећена усљед дотрајалости и неодржавања. Станари стамбених зграда у овом насељу које броји велики број домаћинстава изразили су задовољство што је након низа година дугорочно ријешен проблем са којим су се свакодневно сусретали. И у улици Жртава Рогосије асфалтира се плато испред стамбене зграде С 23. Радови на модернизацији улица, прилазних путева и паркинга дио су великог пројекта који је започет 2017. године, а повјерени су предузећу "ЗВОРНИКПУТЕВИ" а.д. Зворник.  …

Review Overview

User Rating: Be the first one !