Home » Uncategorized @sr » Почели припремни радови за изградњу кружне раскрснице

Почели припремни радови за изградњу кружне раскрснице

Предузеће „ЗВОРНИКПУТЕВИ“ а.д. Зворник почело је радове на уклањању објекта у улици 9. јануар, у оквиру припрема за изградњу кружне раскрснице на мјесту укрштања магистралних путева из правца Источног Сарајева, Београда и Бањалуке. На основу Споразума о изградњи кружне раскрснице који су потписали Општина Власеница и Јавно предузеће „Путеви Републике Српске“, Општина је финансирала израду пројектно-техничке документације и предузела радње на рјешавању имовинско-правних односа  које су биле веома сложене и захваљујући напорима начелника општине Мирослава Краљевића након двије године стекли су се услови за реализацију пројекта.

Изградња кружне саобраћајнице важан је пројекат за грађане ове општине, али и све учеснике у саобраћају, јер се тиме значајно повећава безбједност саобраћаја  на овој врло фреквентној дионици.

Вриједност радова износи око 500.000 КМ и финансира их ЈП „Путеви Републике Српске“.

 

Предузеће "ЗВОРНИКПУТЕВИ" а.д. Зворник почело је радове на уклањању објекта у улици 9. јануар, у оквиру припрема за изградњу кружне раскрснице на мјесту укрштања магистралних путева из правца Источног Сарајева, Београда и Бањалуке. На основу Споразума о изградњи кружне раскрснице који су потписали Општина Власеница и Јавно предузеће "Путеви Републике Српске", Општина је финансирала израду пројектно-техничке документације и предузела радње на рјешавању имовинско-правних односа  које су биле веома сложене и захваљујући напорима начелника општине Мирослава Краљевића након двије године стекли су се услови за реализацију пројекта. Изградња кружне саобраћајнице важан је пројекат за грађане ове општине, али и све учеснике…

Review Overview

User Rating: Be the first one !