Home » Uncategorized @sr » Сајам пољопривреде и привреде Власеница 2023

Сајам пољопривреде и привреде Власеница 2023

Поштовани,
са великим задовољством Вас позивамо да наступите на 8. Сајму пољопривреде и привреде који се одржава 12.10.2023. године у Власеници, на градском тргу. Јесења смотра окупиће и ове године велики број излагача, који ће представити своје производе и услуге. Основни циљ сајма је афирмација и промоција пољопривредне и привредне производње у различитим областима. То је прилика да произвођачи испромовишу своје производе и остваре профит, а уједно и да успоставе контакте и унаприједе своје пословање. Организатор манифестације, Општина Власеница, као и сваке године, обезбиједио је вриједне награде за најуспјешније излагаче. Поред сајма, у Власеници ће се 12. октобра традиционално одржати Михољски вашар, који се у овом граду одржава још од давне 1903. године.

Организатор сајма обезбиједио је:

  • штанд,
  • плочу за испис назива излагача, испис у блок словима,
  • инфо-пулт.

Напомена: Штандовски простор организатор обезбјеђује ГРАТИС (Неопходно је у пријави назначити величину потребног изложбеног простора у м2).

С надом да ћемо остварити успјешну сарадњу и да ћете присуством и учешћем на Сајму пољопривреде оснажити позицију на тржишту и остварити очекиване бенефите, срдачно Вас поздрављамо.

Додатне информације можете добити позивом на број телефона  056/490-087 или путем e-mail: radem@opstinavlasenica.org

Електронску пријаву можете преузети на сљедећем линку: Пријава за сајам Власеница 2023