Home » Uncategorized @sr » Потписани уговори о стипендирању 23 студента

Потписани уговори о стипендирању 23 студента

Начелник општине Власеница Мирослав Kраљевић потписао је уговоре о стипендирању са 23 студента, а једна од новина је повећана стипендија на 150 KМ за оне који похађају студијски програм Шумарство у Власеници.

Уговори су потписани са студентима који имају просјек оцјена 8,5, који су слабог имовног стања, дјецом ратних војних инвалида и цивилних жртава рата, са четири студента другог циклуса мастер студија и студентима студијског програма Шумарство.

Општина Власеница сада укупно стипендира 138 студената и ученика. Висина стипендија је по 100 KМ, а за студенте шумарства ће бити повећана на 150 KМ.

У наредном периоду биће потписани уговори и са десет гимназијалаца, те осам ученика основне и средње школе.

Начелник Kраљевић је навео да ће од ове године акценат ставити на студенте Шумарства, којима ће бити повећана стипендија, јер желе да што већи број људи остане на том простору.

Он је рекао да је његов циљ отварање нових радних мјеста и запошљавање, те је позвао младе да се врате у Власеницу.

Начелник општине Власеница Мирослав Kраљевић потписао је уговоре о стипендирању са 23 студента, а једна од новина је повећана стипендија на 150 KМ за оне који похађају студијски програм Шумарство у Власеници. Уговори су потписани са студентима који имају просјек оцјена 8,5, који су слабог имовног стања, дјецом ратних војних инвалида и цивилних жртава рата, са четири студента другог циклуса мастер студија и студентима студијског програма Шумарство. Општина Власеница сада укупно стипендира 138 студената и ученика. Висина стипендија је по 100 KМ, а за студенте шумарства ће бити повећана на 150 KМ. У наредном периоду биће потписани уговори и са…

Review Overview

User Rating: Be the first one !