Задње објављено
sren
Home » Uncategorized @sr » Власеница домаћин Државног првенства у брдском бициклизму 8. јула

Власеница домаћин Државног првенства у брдском бициклизму 8. јула

Бициклистички клуб КПЛ Власеница ће и ове године бити домаћин и организатор Државног првенства у брдском бициклизму – ЕЛИМИНАТОР 2018.

Првенство ће бити одржано 8. јула 2018. године у Власеници, на стази „Лијепа раван“, дужине око 1300 метара, са почетком у 12 часова.

„Као организатори и домаћини овог, за нас великог спортског догађаја, спремни смо да прихватимо и угостимо бициклисте, учеснике првенства из цијеле БиХ. Ових дана привели смо крају уређење стазе, као и остале активности око такмичења, али и поред саме организације на нама је и велика обавеза и одговорност да такмичење протекне у правом спортском духу. Посебно бих нагласио атрактивност стазе која је, мислим, јединствена у БиХ – налази се у прелијепом природном амбијенту окружена боровом шумом, што јој даје посебну драж, како за такмичаре тако и за публику“, рекао је Жељко Лукић, предсједник КПЛ Власеница.
На стази ће бити заступљени сви теренски услови који су потребни за овакво такмичење – од камењара, макадамског пута, ливаде. Трка се бодује за Премијер лигу БиХ и Државно првенство. Поред лиценцираних, професионалних бициклиста, биће организоване “Трка за велику награду Власенице“, за нелиценциране такмичаре, као и „Трка за најмлађе“, у двије категорије – до 10 и преко 10 година.

Спонзор награда је Компанија “Боксит” из Милића, која је обезбиједила вриједне новчане награде.

Генерални покровитељ трке је Општина Власеница.

Бициклистички клуб КПЛ Власеница ће и ове године бити домаћин и организатор Државног првенства у брдском бициклизму – ЕЛИМИНАТОР 2018. Првенство ће бити одржано 8. јула 2018. године у Власеници, на стази "Лијепа раван", дужине око 1300 метара, са почетком у 12 часова. „Као организатори и домаћини овог, за нас великог спортског догађаја, спремни смо да прихватимо и угостимо бициклисте, учеснике првенства из цијеле БиХ. Ових дана привели смо крају уређење стазе, као и остале активности око такмичења, али и поред саме организације на нама је и велика обавеза и одговорност да такмичење протекне у правом спортском духу. Посебно бих…

Review Overview

User Rating: 2.78 ( 2 гласови)