Home » Uncategorized @sr » Oпремљен ученички клуб

Oпремљен ученички клуб

Средњошколски центар „Милорад Влачић“ у Власеници добио је ученички клуб у којем ће средњошколци, али и остали Власеничани на креативан и занимљив начин моћи да проводе слободно вријеме.

Директор Центра Горан Ђурић рекао је да су пројекат вриједан око 10.000 КМ финансијски подржали Општина Власеница и школска управа, а допринос овој акцији дало је и удружење „Сара“ из Сребренице које је обезбиједило намјештај за клуб.

Он је додао да је, поред опремања просторија клуба, извршена и монтажа ЛЕД расвјете коју је финансирала локална управа.

„Клуб ће имати вишеструку намјену. Ученици из насеља, као што је Тишча, који у школу долазе сат прије почетка наставе, овдје ће моћи да уче, да користе рачунаре, играју шах, односно да на користан начин проводе вријеме до почетка наставе. Клуб ће бити отворен и након завршетка наставе, током викенда и распуста“, рекао је Ђурић.
Он каже да ће за потребе ученичког клуба бити набављен и смарт телевизор.

Садржаји клуба биће доступни и осталим грађанима, а простор ће бити кориштен и за организовање презентација, семинара и промотивних скупова.

Средњошколски центар "Милорад Влачић" у Власеници добио је ученички клуб у којем ће средњошколци, али и остали Власеничани на креативан и занимљив начин моћи да проводе слободно вријеме. Директор Центра Горан Ђурић рекао је да су пројекат вриједан око 10.000 КМ финансијски подржали Општина Власеница и школска управа, а допринос овој акцији дало је и удружење "Сара" из Сребренице које је обезбиједило намјештај за клуб. Он је додао да је, поред опремања просторија клуба, извршена и монтажа ЛЕД расвјете коју је финансирала локална управа. "Клуб ће имати вишеструку намјену. Ученици из насеља, као што је Тишча, који у школу долазе сат прије почетка наставе, овдје ће…

Review Overview

User Rating: Be the first one !