Задње објављено
Home » Друштво » Oдржана брдска ауто-трка „Власеница 2018“

Oдржана брдска ауто-трка „Власеница 2018“

Протеклог викенда у Власеници је одржана брдска ауто трка „Власеница 2018“, на дионици магистралног пута Власеница – Тугово, дугој 5.560 метара.

Члан Ауто-мото клуба „Екстра спорт“ из Цазина Едис Хаџипашић побједник је трке. Други је био Салих Љубијанкић из Ауто-мото клуба „Цазин“ из Цазина, а трећи Бакир Хаџић из сарајевског Ауто-клуба „Арс рејсинг“.

Трку је званично отворила предсједник Скупштине општине Власеница Гордана Трампић.

Организатори овогодишње aуто-трке били су Ауто-мото друштво Власеница, Ауто-мото савез Републике Српске и Спортски ауто-мото савез Републике Српске, а покровитељ Општина Власеница.

Трка је бодована за Шампионат БиХ и Отворено првенство Републике Српске.

Протеклог викенда у Власеници је одржана брдска ауто трка "Власеница 2018", на дионици магистралног пута Власеница - Тугово, дугој 5.560 метара. Члан Ауто-мото клуба "Екстра спорт" из Цазина Едис Хаџипашић побједник је трке. Други је био Салих Љубијанкић из Ауто-мото клуба "Цазин" из Цазина, а трећи Бакир Хаџић из сарајевског Ауто-клуба "Арс рејсинг". Трку је званично отворила предсједник Скупштине општине Власеница Гордана Трампић. Организатори овогодишње aуто-трке били су Ауто-мото друштво Власеница, Ауто-мото савез Републике Српске и Спортски ауто-мото савез Републике Српске, а покровитељ Општина Власеница. Трка је бодована за Шампионат БиХ и Отворено првенство Републике Српске.

Review Overview

User Rating: Be the first one !