Home » Uncategorized @sr » Почели радови на санацији локалних путева

Почели радови на санацији локалних путева

На подручју општине Власеница машински тим Републичке управе цивилне заштите, у сарадњи са Општином Власеница, данас је почео радове на санацији штете на локалним макадамским путевима, коју је проузроковало невријеме у претходним данима. Тренутно се радови изводе у насељу Топлик.

Обилна киша праћена јаким вјетром која је захватила подручје општине Власеница причинила је озбиљну штету локалној инфраструктури. Најкритичнија је дионица пута Баћино Брдо – Доњи Залуковик. Радови ће бити настављени у наредним данима и у другим дијеловима општине.

На подручју општине Власеница машински тим Републичке управе цивилне заштите, у сарадњи са Општином Власеница, данас је почео радове на санацији штете на локалним макадамским путевима, коју је проузроковало невријеме у претходним данима. Тренутно се радови изводе у насељу Топлик. Обилна киша праћена јаким вјетром која је захватила подручје општине Власеница причинила је озбиљну штету локалној инфраструктури. Најкритичнија је дионица пута Баћино Брдо – Доњи Залуковик. Радови ће бити настављени у наредним данима и у другим дијеловима општине.

Review Overview

User Rating: Be the first one !