Home » Uncategorized @sr » Сутра почиње „Beer fest Vlasenica 2018“

Сутра почиње „Beer fest Vlasenica 2018“

Јавна установа Културни центар Власеница, уз подршку Општине Власеница, и ове године организује тродневну манифестацију Beer fest, у периоду од 19. до 21. јула.

“У циљу да обогатимо друштвени и културни живот у Власеници, али и да допринесемо развоју и унапређењу туристичке понуде у овој општини, другу годину заредом организујемо овај догађај”, рекао је директор Културног центра Небојша Живковић.

Посјетиоце очекује богат музички садржај и учешће афирмисаних извођача, прилагођених различитим укусима и генерацијама: „Амадеус бенд“, „Рибља чорба“, „Арка“, „Гнијев анђела“, „Инфузија“ и локални бендови.

Фест ће бити отворен 19. jула (четвртак) у 20:00 часова у градском парку, наступом „Амадеус бенда“ и трајаће до 21. јула, када ће наступити „Бијело дугме – Тribute band“.

Јавна установа Културни центар Власеница, уз подршку Општине Власеница, и ове године организује тродневну манифестацију Beer fest, у периоду од 19. до 21. јула. “У циљу да обогатимо друштвени и културни живот у Власеници, али и да допринесемо развоју и унапређењу туристичке понуде у овој општини, другу годину заредом организујемо овај догађај”, рекао је директор Културног центра Небојша Живковић. Посјетиоце очекује богат музички садржај и учешће афирмисаних извођача, прилагођених различитим укусима и генерацијама: „Амадеус бенд“, „Рибља чорба“, „Арка“, „Гнијев анђела“, „Инфузија“ и локални бендови. Фест ће бити отворен 19. jула (четвртак) у 20:00 часова у градском парку, наступом „Амадеус бенда“ и…

Review Overview

User Rating: Be the first one !