Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » „Moзаик“ и група грађана из Власенице уређују кошаркашко игралиште

„Moзаик“ и група грађана из Власенице уређују кошаркашко игралиште

Фондација “Мозаик” и група грађана из Власенице данас су потписали уговор о додјели средстава за реализацију пројекта уређења кошаркашког игралишта код Основне школе “Вук Караџић“ у Власеници.

Александар Шањић, представник групе грађана која је припремила пројекат, рекао је да је Фондација „Мозаик“ донирала 720 КМ за уређење школског кошаркашког игралишта, а да је исто толико средстава ова група обезбиједила из других извора, те да ће укупан износ од 1400 КМ бити утрошен за набавку кошаркашких табли и обруча и уређење игралишта.

Ове активности реализују се у оквиру пројекта ЛОНАЦ, у кампањи под називом “Требаш неког да те погура”, а младима се додјељују средства за реализацију друштвено корисних пројеката.

Фондација “Мозаик” и група грађана из Власенице данас су потписали уговор о додјели средстава за реализацију пројекта уређења кошаркашког игралишта код Основне школе “Вук Караџић“ у Власеници. Александар Шањић, представник групе грађана која је припремила пројекат, рекао је да је Фондација „Мозаик“ донирала 720 КМ за уређење школског кошаркашког игралишта, а да је исто толико средстава ова група обезбиједила из других извора, те да ће укупан износ од 1400 КМ бити утрошен за набавку кошаркашких табли и обруча и уређење игралишта. Ове активности реализују се у оквиру пројекта ЛОНАЦ, у кампањи под називом “Требаш неког да те погура”, а младима…

Review Overview

User Rating: Be the first one !