Home » Uncategorized @sr » Отворен други по реду „Beer fest“ у Власеници

Отворен други по реду „Beer fest“ у Власеници

У Власеници је синоћ, наступом популарног “Амадеус бенда”, отворена манифестација Beer fest, која је прве вечери окупила више од 2000 посјетилаца из цијеле регије.

Ову манифестацију, која се држава другу годину заредом, у организацији Јавне установе Културни центар и Општине Власеница, званично је отворила предсједник Скупштине општине Гордана Трампић.

Првог дана феста, поред популарног србијанског бенда, наступили су фолклорни ансамбл власеничког СПКД „Просвјета“ и бенд „Инфузија“ из Братунца.

Вечерас ће публику забављати ди-џеј Веки, „Арка бенд“ из Бијељине, „Рација“ из Бањалуке и „Рибља чорба“.

Посљедњег дана феста, у суботу, 21. јула, наступиће ди-џеј Даре, „Арка бенд“, „Гњев анђела“ из Братунца и „Бијело дугме-трибјут бенд“ из Новог Сада.

У Власеници је синоћ, наступом популарног “Амадеус бенда”, отворена манифестација Beer fest, која је прве вечери окупила више од 2000 посјетилаца из цијеле регије. Ову манифестацију, која се држава другу годину заредом, у организацији Јавне установе Културни центар и Општине Власеница, званично је отворила предсједник Скупштине општине Гордана Трампић. Првог дана феста, поред популарног србијанског бенда, наступили су фолклорни ансамбл власеничког СПКД "Просвјета" и бенд "Инфузија" из Братунца. Вечерас ће публику забављати ди-џеј Веки, "Арка бенд" из Бијељине, "Рација" из Бањалуке и "Рибља чорба". Посљедњег дана феста, у суботу, 21. јула, наступиће ди-џеј Даре, "Арка бенд", "Гњев анђела" из Братунца…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 гласови)