Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Представљени квалитетни домаћи производи

Представљени квалитетни домаћи производи

Привредна комора Републике Српске данас је, у оквиру пројекта „Наше је боље“, у тржном центру „Зворничанка“ у Власеници организовала презентацију квалитетних домаћих производа и промовисала сарадњу домаћих продајних ланаца и произвођача.

Предсједник Подручне привредне коморе Бијељина Анто Гајић рекао је да је циљ оваквих презентација додатно подстицање домаћих предузетника за повећање производње и ново запошљавање, као и оснаживање свијести потрошача да куповином домаћих производа допринесу развоју домаће производње и отварању нових радних мјеста.

„Општина Власеница већ дуги низ година даје зачајну подршку локалним произвођачима и пласману локалних производа. У том смјеру смо, својевремено, уз подршку УНДП-а, реализовали пројекат Купујмо локално“, подсјећа шеф Oдсјека за развој у Општини Власеница Жељко Дамљановић.

Грађани Власенице, који су данас присуствовали презентацији, кажу да им је приоритет куповина домаћих производа.

Пројекат „Наше је боље“ Привредна комора реализује од 2008. године.

 

 

 

Привредна комора Републике Српске данас је, у оквиру пројекта "Наше је боље", у тржном центру "Зворничанка" у Власеници организовала презентацију квалитетних домаћих производа и промовисала сарадњу домаћих продајних ланаца и произвођача. Предсједник Подручне привредне коморе Бијељина Анто Гајић рекао је да је циљ оваквих презентација додатно подстицање домаћих предузетника за повећање производње и ново запошљавање, као и оснаживање свијести потрошача да куповином домаћих производа допринесу развоју домаће производње и отварању нових радних мјеста. "Општина Власеница већ дуги низ година даје зачајну подршку локалним произвођачима и пласману локалних производа. У том смјеру смо, својевремено, уз подршку УНДП-а, реализовали пројекат Купујмо локално",…

Review Overview

User Rating: Be the first one !