Home » Uncategorized @sr » Настављају се радови на санацији локалних путева

Настављају се радови на санацији локалних путева

На подручју општине Власеница настављају се радови на санацији штете на локалним макадамским путевима, коју је проузроковало невријеме у претходном периоду.

Предузеће „Зворникпутеви“ тренутно изводи радове у мјесној заједници Цикоте, на путном правцу Рашића Гај – Рудишта, у дужини од 7 километара.

Обилна киша праћена јаким вјетром која је захватила подручје ове општине причинила је озбиљну штету локалној инфраструктури, те је Општина Власеница приступила санацији, почевши од најкритичнијих путних праваца.

На подручју општине Власеница настављају се радови на санацији штете на локалним макадамским путевима, коју је проузроковало невријеме у претходном периоду. Предузеће "Зворникпутеви" тренутно изводи радове у мјесној заједници Цикоте, на путном правцу Рашића Гај - Рудишта, у дужини од 7 километара. Обилна киша праћена јаким вјетром која је захватила подручје ове општине причинила је озбиљну штету локалној инфраструктури, те је Општина Власеница приступила санацији, почевши од најкритичнијих путних праваца.

Review Overview

User Rating: Be the first one !