Home » Uncategorized @sr » Начелник општине посјетио пољопривредне произвођаче

Начелник општине посјетио пољопривредне произвођаче

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић, заједно са својим сарадницима, данас је обишао неколико домаћинстава која се баве пољопривредом и која су се опредијелила да своју дјелатност прошире и на пластеничку производњу.

Начелник Краљевић истакао је да Општина Власеница пружа подршку пољопривредној производњи у различитим областима, кроз бројне пројекте и да је циљ ових посјета да се локална власт упозна са плановима власеничких пољопривредника, али и са проблемима са којима се сусрећу, како би заједничким снагама пронашли рјешења. Он је додао да надлежне општинске службе стоје на располагању када је у питању стручна помоћ.

Начелник Власенице рекао је да је у оквиру пројекта подршке производње поврћа у пластеницима вриједног око 44.000 КМ, додијељено 20 пластеника на подручју општине Власеница.
Овај пројекат заједнички су финансирали организација „МAID“ и општина Власеница у проценту од по 40 одсто од укупне вриједности пројекта, уз учешће корисника у проценту од 20 одсто.

Са циљем афирмације и промоције пољопривредне производње, Општина Власеница и ове године организоваће Сајам пољопривреде и привреде. Четврти по реду Сајам биће одржан 12. октобра.

 

 

 

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић, заједно са својим сарадницима, данас је обишао неколико домаћинстава која се баве пољопривредом и која су се опредијелила да своју дјелатност прошире и на пластеничку производњу. Начелник Краљевић истакао је да Општина Власеница пружа подршку пољопривредној производњи у различитим областима, кроз бројне пројекте и да је циљ ових посјета да се локална власт упозна са плановима власеничких пољопривредника, али и са проблемима са којима се сусрећу, како би заједничким снагама пронашли рјешења. Он је додао да надлежне општинске службе стоје на располагању када је у питању стручна помоћ. Начелник Власенице рекао је да је у оквиру пројекта подршке производње поврћа…

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 гласови)