Задње објављено
sren
Home » Uncategorized @sr » Почели радови на санацији подручне школе Мишари

Почели радови на санацији подручне школе Мишари

Захваљујући помоћи предсједника Републике Српске Милорада Додика, на објекту подручне школе Мишари, при Основној школи „Вук Караџић“ у Власеници, почели су радови на санацији крова.

Због дотрајалости објекта долазило је до прокишњавања и урушавања крова, те је било неопходно да се ђацима у овом сеоском подручју омогуће адекватни услови за одвијање наставе до почетка нове школске године.
Поред замјене кровног покривача, уговором су предвиђени и унутрашњи радови који обухватају замјену подова, улазних врата и молерске радове.
За поменуте активности из Кабинета предсједника Републике одобрена су средства у износу од 20.000,00 КМ.

Извођач радова је власеничко предузеће „ИНВЕСТПРОГРЕС“ ДОО.

Захваљујући помоћи предсједника Републике Српске Милорада Додика, на објекту подручне школе Мишари, при Основној школи "Вук Караџић" у Власеници, почели су радови на санацији крова. Због дотрајалости објекта долазило је до прокишњавања и урушавања крова, те је било неопходно да се ђацима у овом сеоском подручју омогуће адекватни услови за одвијање наставе до почетка нове школске године. Поред замјене кровног покривача, уговором су предвиђени и унутрашњи радови који обухватају замјену подова, улазних врата и молерске радове. За поменуте активности из Кабинета предсједника Републике одобрена су средства у износу од 20.000,00 КМ. Извођач радова је власеничко предузеће "ИНВЕСТПРОГРЕС" ДОО.

Review Overview

User Rating: Be the first one !