Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Нови асфалт у улици Светих апостола Петра и Павла

Нови асфалт у улици Светих апостола Петра и Павла

Влада Републике Српске обезбиједила је 500.000 КМ за инфраструктурне пројекте у Власеници.

Предсједник Скупштине општине Власеница Гордана Трампић данас је присуствовала завршетку реконструкције улице Светих апостола Петра и Павла, у коју је уложено 30.000 КМ.

„Ова акција биће настављена и наредних дана, а сљедећа улица која ће бити обновљена је у насељу Топлик“, рекла је Трампићева.

У дијелу улице Светих апостола Петра и Павла предузеће „Зворникпутеви“ а.д. Зворник завршило је полагање асфалта. Ради се о 110 метара дугачкој дионици, која се пружа између раскрсница са најпрометнијим градским улицама – Светосавском и Краља Петра. Саобраћајница је била знатно оштећена.

Нови асфалт до краја седмице добиће и улица Стевана Синђелића, за шта је издвојено 24.000 КМ.

Поред асфалтирања саобраћајница, у поменутим улицама извршено је постављање нових ивичњака и санација тротоара.

Влада Републике Српске обезбиједила је 500.000 КМ за инфраструктурне пројекте у Власеници. Предсједник Скупштине општине Власеница Гордана Трампић данас је присуствовала завршетку реконструкције улице Светих апостола Петра и Павла, у коју је уложено 30.000 КМ. "Ова акција биће настављена и наредних дана, а сљедећа улица која ће бити обновљена је у насељу Топлик", рекла је Трампићева. У дијелу улице Светих апостола Петра и Павла предузеће "Зворникпутеви" а.д. Зворник завршило је полагање асфалта. Ради се о 110 метара дугачкој дионици, која се пружа између раскрсница са најпрометнијим градским улицама - Светосавском и Краља Петра. Саобраћајница је била знатно оштећена. Нови асфалт до краја…

Review Overview

User Rating: Be the first one !