Home » Uncategorized @sr » Радови у улици Стевана Синђелића приводе се крају

Радови у улици Стевана Синђелића приводе се крају

Након што је завршено асфалтирање дијела улице Светих апостола Петра и Павла, између раскрсница са улицама – Светосавском и Краља Петра, данас су настављени радови у градском подручју Власенице. У току је полагање асфалта у улици Стевана Синђелића и очекује се да ће до краја дана радови бити завршени.

Влада Републике Српске обезбиједила је 500.000 КМ за инфраструктурне пројекте у Власеници, од чега је дио средстава усмјерен на санацију путне инфраструктуре.

Вриједност радова у улици Стевана Синђелића износи 24.000 КМ, а они су повјерени предузећу „Зворникпутеви“.

 

 

Након што је завршено асфалтирање дијела улице Светих апостола Петра и Павла, између раскрсница са улицама - Светосавском и Краља Петра, данас су настављени радови у градском подручју Власенице. У току је полагање асфалта у улици Стевана Синђелића и очекује се да ће до краја дана радови бити завршени. Влада Републике Српске обезбиједила је 500.000 КМ за инфраструктурне пројекте у Власеници, од чега је дио средстава усмјерен на санацију путне инфраструктуре. Вриједност радова у улици Стевана Синђелића износи 24.000 КМ, а они су повјерени предузећу "Зворникпутеви".    

Review Overview

User Rating: Be the first one !