Home » Uncategorized @sr » Наставља се санација локалних путева

Наставља се санација локалних путева

Општина Власеница наставља санацију локалних макадамских путева. Тренутно се изводе радови у западном дијелу општине, гдје је путна инфраструктура, усљед обилних падавина у претходном периоду, претрпјела озбиљна оштећења.

Приводе се крају радови на путном правцу Луке – Брда  у дужини од 2,5 километра, а упоредо се ради на дионицама Луке – Доле и Луке – Товице.

Предсједник Скупштине општине Гордана Трампић, приликом обиласка радова, рекла је да ће обнова и модернизација локалних путева бити настављена, те да ће се наредних дана санирати путеви у насељеним мјестима Кљештани и Јасен.

За ове радове ангажовано је предузеће „Зворникпутеви“.

Општина Власеница наставља санацију локалних макадамских путева. Тренутно се изводе радови у западном дијелу општине, гдје је путна инфраструктура, усљед обилних падавина у претходном периоду, претрпјела озбиљна оштећења. Приводе се крају радови на путном правцу Луке - Брда  у дужини од 2,5 километра, а упоредо се ради на дионицама Луке - Доле и Луке - Товице. Предсједник Скупштине општине Гордана Трампић, приликом обиласка радова, рекла је да ће обнова и модернизација локалних путева бити настављена, те да ће се наредних дана санирати путеви у насељеним мјестима Кљештани и Јасен. За ове радове ангажовано је предузеће "Зворникпутеви".

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 гласови)