Home » Uncategorized @sr » Oбновљено кошаркашко игралиште

Oбновљено кошаркашко игралиште

На градском кошаркашком игралишту данас су постављене табле, а у наредним данима биће маркиран терен и обновљен дио трибина, тако да ће Власеничани, који су познати као заљубљеници у овај спорт, имати много боље услове и за такмичење и рекреацију.

Горан Ђурић, директор власеничког Средњошколског центра и члан општинске Комисије за спорт, истиче да је ово само дио активности на побољшању услова за тренинге и бављење спортовима у Власеници.

„Уређивање спортских терена у нашем граду почело је од кошаркашког терена. Ова акција је резултат добре сарадње Електро-Бијељине, односно Радне јединице Власеница, Општине Власеница и Средњошколског центра „Милорад Влачић“. Постављене су нове табле, конструкција, обручи, мрежице, а у складу са могућностима, потрудићемо се да дио трибина учинимо обновимо и учинимо сигурнијим. С обзиром да је Власеница град спорта, гдје много дјеце игра кошарку и у клубу и рекреативно, из кога је потекао велики број репрезентативаца Србије и Босне и Херцеговине, првотимаца познатих спортских клубова, уређење овог терена је био логичан корак“, казао је Ђурић.

Гордана Трампић, руководилац Радне јединице Власеница и предсједница Скупштине општине Власеница, била је уз раднике који су почели радове на уређењу кошаркашког терена.

„С обзиром да у Власеници има много љубитеља кошарке, од најмлађих до оних најстаријих, надам се да ће сви они уживати у бављењу овим спортом на обновљеном кошаркашком игралишту, за чије је уређење Синдикална организација Електро-Бијељине, наравно уз консултације са општинском управом, обезбиједила новчана средства за куповину двије кошаркашке табле. Ми ћемо се, у сарадњи са начелникм Краљевићем, у наредном периоду потрудити да побољшамо услове за бављење и другим спортовима у нашем граду“, истакла је Трампићева.

На градском кошаркашком игралишту данас су постављене табле, а у наредним данима биће маркиран терен и обновљен дио трибина, тако да ће Власеничани, који су познати као заљубљеници у овај спорт, имати много боље услове и за такмичење и рекреацију. Горан Ђурић, директор власеничког Средњошколског центра и члан општинске Комисије за спорт, истиче да је ово само дио активности на побољшању услова за тренинге и бављење спортовима у Власеници. „Уређивање спортских терена у нашем граду почело је од кошаркашког терена. Ова акција је резултат добре сарадње Електро-Бијељине, односно Радне јединице Власеница, Општине Власеница и Средњошколског центра „Милорад Влачић“. Постављене су…

Review Overview

User Rating: Be the first one !