Home » Uncategorized @sr » Санација путева у Грабовици

Санација путева у Грабовици

Општина Власеница наставља санацију локалних макадамских путева који су, усљед обилних падавина у претходном периоду, претрпјели озбиљна оштећења.

Приводе се крају радови на санацији путева у селу Грабовица у укупној дужини од око 25 километра, а до сада је укупно санирано око 50 километара у западном дијелу општине.

Предсједник Скупштине општине Гордана Трампић, приликом обиласка радова, рекла је да ће обнова и модернизација локалних путева бити настављена, те да се упоредо припремају радови за асфалтирање улица у градском насељу Топлик и у мјесној заједници Пискавице.

За ове радове ангажовано је предузеће „Зворникпутеви“.

Општина Власеница наставља санацију локалних макадамских путева који су, усљед обилних падавина у претходном периоду, претрпјели озбиљна оштећења. Приводе се крају радови на санацији путева у селу Грабовица у укупној дужини од око 25 километра, а до сада је укупно санирано око 50 километара у западном дијелу општине. Предсједник Скупштине општине Гордана Трампић, приликом обиласка радова, рекла је да ће обнова и модернизација локалних путева бити настављена, те да се упоредо припремају радови за асфалтирање улица у градском насељу Топлик и у мјесној заједници Пискавице. За ове радове ангажовано је предузеће "Зворникпутеви".

Review Overview

User Rating: Be the first one !