Home » Uncategorized @sr » Увођењем извођача у посао почели припремни радови за изградњу студентско – ђачког дома „Србија“ у Власеници

Увођењем извођача у посао почели припремни радови за изградњу студентско – ђачког дома „Србија“ у Власеници

Предузеће „Зворникпутеви“ а.д. Зворник, након потписивања уговора, данас је званично уведено у посао на изградњи студентско – ђачког дома „Србија“ у Власеници.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић, у присуству представника Републичке дирекције за обнову и развој, која ће вршити надзор над радовима, те надлежних општинских органа и извођача радова, обишао је локацију у непосредној близини Средњошколског центра „Милорад Влачић“, гдје ће бити изграђен дом. Начелник Краљевић рекао је да изградња студентско – ђачког дома, која ће бити финансирана средствима Владе Републике Србије, представља историјски пројекат за Власеницу.

Најприје ће се приступити припремним радовима, који подразумијевају уклањање постојећих дотрајалих објеката.

Предузеће "Зворникпутеви" а.д. Зворник, након потписивања уговора, данас је званично уведено у посао на изградњи студентско - ђачког дома "Србија" у Власеници. Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић, у присуству представника Републичке дирекције за обнову и развој, која ће вршити надзор над радовима, те надлежних општинских органа и извођача радова, обишао је локацију у непосредној близини Средњошколског центра "Милорад Влачић", гдје ће бити изграђен дом. Начелник Краљевић рекао је да изградња студентско – ђачког дома, која ће бити финансирана средствима Владе Републике Србије, представља историјски пројекат за Власеницу. Најприје ће се приступити припремним радовима, који подразумијевају уклањање постојећих дотрајалих објеката.

Review Overview

User Rating: Be the first one !