Home » Uncategorized @sr » Дан безбједности саобраћаја 20. септембра у Власеници

Дан безбједности саобраћаја 20. септембра у Власеници

Савјет за безбједност саобраћаја општине Власеница одржао је сједницу на којој се говорило о организовању манифестације „Дан безбједности саобраћаја“, која ће у овој општини бити одржана 20. септембра 2018. године.

У оквиру манифестације, кроз едукативни, забавни програм и такмичарски дио, најмлађи суграђани, те ученици основне и средње школе учиће о саобраћајној безбједности. Циљ манифестације је и да се грађанима Власенице укаже на значај поштовања прописа из области безбједности саобраћаја.

Oрганизатор манифестације је Општина Власеница, уз подршку Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.

Погледајте Програм манифестације Дан безбједности саобраћаја

Савјет за безбједност саобраћаја општине Власеница одржао је сједницу на којој се говорило о организовању манифестације "Дан безбједности саобраћаја", која ће у овој општини бити одржана 20. септембра 2018. године. У оквиру манифестације, кроз едукативни, забавни програм и такмичарски дио, најмлађи суграђани, те ученици основне и средње школе учиће о саобраћајној безбједности. Циљ манифестације је и да се грађанима Власенице укаже на значај поштовања прописа из области безбједности саобраћаја. Oрганизатор манифестације је Општина Власеница, уз подршку Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске. Погледајте Програм манифестације Дан безбједности саобраћаја

Review Overview

User Rating: Be the first one !