Home » Друштво » Одржан састанак секторских група за израду развојних планова

Одржан састанак секторских група за израду развојних планова

Данас је у Општини Власеница одржан састанак секторских група, у оквиру процеса ревизије Стратегије развоја општине 2014-2023. године.

Чланови секторских група из области економије, друштвеног сектора и заштите животне средине, које чине представници локалне самоуправе, свих релевантних установа, институција и привредног сектора на данашњем састанку разматрали су и дефинисали секторске циљеве, на основу чега ће бити одређени конкретни програми, пројекти и мјере за наредни петогодишњи период. Састанку су присуствовали и представници Развојног програма Уједињених нација (УНДП).

Стратегија развоја представља кључни стратешко – плански документ општине Власеница којим се подстиче раст и развој заједнице и који обухвата листу приоритетних програма и пројеката.

Данас је у Општини Власеница одржан састанак секторских група, у оквиру процеса ревизије Стратегије развоја општине 2014-2023. године. Чланови секторских група из области економије, друштвеног сектора и заштите животне средине, које чине представници локалне самоуправе, свих релевантних установа, институција и привредног сектора на данашњем састанку разматрали су и дефинисали секторске циљеве, на основу чега ће бити одређени конкретни програми, пројекти и мјере за наредни петогодишњи период. Састанку су присуствовали и представници Развојног програма Уједињених нација (УНДП). Стратегија развоја представља кључни стратешко - плански документ општине Власеница којим се подстиче раст и развој заједнице и који обухвата листу приоритетних програма и…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 гласови)