Home » Uncategorized @sr » Успјешно реализована полицијска показна вјежба у Власеници

Успјешно реализована полицијска показна вјежба у Власеници

У оквиру обиљежавања Дана општине Власеница, полицијски службеници Полицијске управе Зворник, у оквиру пројекта „Рад полиције у заједници“, у сриједу, 19.09.2018. године, извели су показну вјежбу поступања полицијских службеника приликом обезбјеђења штићене личности, односно напада на штићену личност и неутралисања негативаца.

Све предузете активности током вјежбе реализоване су веома успјешно, што показује да би припадници Полицијске управе Зворник поступили на исти начин и у стварним ситуацијама којe би захтјевале овакав вид ангажовања.

Циљ вјежбе је био провјера способности полицијских службеника, односно да се брзо и ефикасно дјелује у случају напада на штићену личност, са циљем неутралисања негативаца и евакуације штићене личности на сигурно.

Ове врсте вјежби представљају редовне активности приликом којих полицијски службеници провјеравају своју спремност, због чега обавјештавамо грађане да немају разлога за страх и забринутост.

Централна манифестација поводом Дана општине биће одржана 21. септембра, а започеће полагањем вијенаца на борачком гробљу у 10:00 часова, након чега ће, oд 11:00 часова, бити служена Света Литургија у храму Светих апостола Петра и Павла, а свечана сједница Скупштине општине биће одржана у 15:00 часова, у Дому културе.

Општина Власеница позива грађане да присуствују обиљежавању Дана општине.

У оквиру обиљежавања Дана општине Власеница, полицијски службеници Полицијске управе Зворник, у оквиру пројекта „Рад полиције у заједници“, у сриједу, 19.09.2018. године, извели су показну вјежбу поступања полицијских службеника приликом обезбјеђења штићене личности, односно напада на штићену личност и неутралисања негативаца. Све предузете активности током вјежбе реализоване су веома успјешно, што показује да би припадници Полицијске управе Зворник поступили на исти начин и у стварним ситуацијама којe би захтјевале овакав вид ангажовања. Циљ вјежбе је био провјера способности полицијских службеника, односно да се брзо и ефикасно дјелује у случају напада на штићену личност, са циљем неутралисања негативаца и евакуације штићене личности…

Review Overview

User Rating: Be the first one !