Home » Uncategorized @sr » Радови на асфалтирању градских улица у пуном јеку

Радови на асфалтирању градских улица у пуном јеку

У оквиру санације и модернизације градских улица, предузеће „Зворникпутеви“ приступило је припремним радовима за асфалтирање дијела улица Кик и Николе Тесле, укупне дужине 390 метара.
Ради се о саобраћајницама које се налазе у изузетно лошем стању. Поменуте улице повезују насеља Панорама, Брегови и Сушица са центром града, а током година знатно су оштећене. За ове радове Општина Власеница издвојиће више од 35.000 КМ.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић најавио је да ће се, након завршетка ових радова, приступити санацији улице Бранка Радичевића. Он је подсјетио да су претходних дана у насељу Топлик асфалтиране Улица Проте Ђорђа Марковића и дио Улице Зорана Боровине, те да ће се у наредном периоду асфалтирати још три улице у том дијелу Власенице.

Радове на санацији градских улица омогућила је Влада Републике Српске, која је обезбиједила 500.000 КМ за инфраструктурне пројекте у Власеници.

У оквиру санације и модернизације градских улица, предузеће „Зворникпутеви“ приступило је припремним радовима за асфалтирање дијела улица Кик и Николе Тесле, укупне дужине 390 метара. Ради се о саобраћајницама које се налазе у изузетно лошем стању. Поменуте улице повезују насеља Панорама, Брегови и Сушица са центром града, а током година знатно су оштећене. За ове радове Општина Власеница издвојиће више од 35.000 КМ. Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић најавио је да ће се, након завршетка ових радова, приступити санацији улице Бранка Радичевића. Он је подсјетио да су претходних дана у насељу Топлик асфалтиране Улица Проте Ђорђа Марковића и дио Улице Зорана Боровине, те да ће…

Review Overview

User Rating: 0.7 ( 1 гласови)