Home » Uncategorized @sr » Почела модернизација пута Власеница – Цикотска Ријека

Почела модернизација пута Власеница – Цикотска Ријека

Дионица локалног пута Власеница – Цикотска Ријека дужине 1.750 метара ускоро ће добити асфалт.

У току су припремни радови за асфалтирање дионице од Рашића Гаја ка Оштрој Главици, што је наставак радова започетих прошле године.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић подсјетио је да је, у октобру прошле године, локална власт обезбиједила 190.000 КМ за санацију и асфалтирање 1.450 метара дуге дионице Пискавице – Рашића Гај, те да се сада настављају радови на поменутом путном правцу, као што је и обећано становништву.

Oва дионица знатно је девастирана, што представља озбиљну пријетњу безбједности учесника у саобраћају. Нова саобраћајница олакшаће живот 1.500 становника власеничких села којима ће, коначно, бити омогућена нормална комуникација са градом.

Радови су повјерени предузећу „Зворникпутеви“, а вриједност инвестиције је више од 250.000 КМ.

Упоредо са овим радовима,  за асфалтирање је припремљена и улица која повезује приградска насеља Друм и Кула-Зебан, дужине 148 метара, за шта је Општина Власеница издвојила око 21.000 КМ.

 

Дионица локалног пута Власеница - Цикотска Ријека дужине 1.750 метара ускоро ће добити асфалт. У току су припремни радови за асфалтирање дионице од Рашића Гаја ка Оштрој Главици, што је наставак радова започетих прошле године. Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић подсјетио је да је, у октобру прошле године, локална власт обезбиједила 190.000 КМ за санацију и асфалтирање 1.450 метара дуге дионице Пискавице - Рашића Гај, те да се сада настављају радови на поменутом путном правцу, као што је и обећано становништву. Oва дионица знатно је девастирана, што представља озбиљну пријетњу безбједности учесника у саобраћају. Нова саобраћајница олакшаће живот 1.500 становника власеничких села којима ће, коначно, бити…

Review Overview

User Rating: 0.35 ( 1 гласови)