Home » Uncategorized @sr » Село Доле добило пола километра асфалта

Село Доле добило пола километра асфалта

 Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић обишао је радове у селу Доле, гдје је асфалтирана дионица локалног пута у дужини од око 500 метара.

Том приликом он је рекао да је циљ руководства општине Власеница да се рубним селима омогући нормална путна комуникација.
„Желимо да ојачамо свако село, стварамо услове за бољи живот, стварамо будућност“, рекао је начелник Краљевић, додајући да се асфалтирањем дионице у селу Доле рјешавају најкритичније саобраћајне тачке, које су представљале огромне проблеме мјештанима, нарочито у зимском периоду.

Извођач радова је предузеће „Зворникпутеви“ a.д. Зворник.

 Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић обишао је радове у селу Доле, гдје је асфалтирана дионица локалног пута у дужини од око 500 метара. Том приликом он је рекао да је циљ руководства општине Власеница да се рубним селима омогући нормална путна комуникација. "Желимо да ојачамо свако село, стварамо услове за бољи живот, стварамо будућност", рекао је начелник Краљевић, додајући да се асфалтирањем дионице у селу Доле рјешавају најкритичније саобраћајне тачке, које су представљале огромне проблеме мјештанима, нарочито у зимском периоду. Извођач радова је предузеће "Зворникпутеви" a.д. Зворник.

Review Overview

User Rating: Be the first one !